I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 3

budgetkollen

Alltså, ja, hmm. Vi landade väldigt högt den här veckan. Visst har det sina orsaker, exempelvis som att vi bakade på söndagen och köpte hem ingredienser för det för typ 150 kronor. Sedan köpte vi korv och allt å bjöd brorsan och hans dotter på, med drycker, varm choklad och så vidare. Sedan köptes olika tilltugg, gottis och drycker till Joshua inför uppvaket till hans operation under fredagen (den blev ju aldrig av) och det landade på över 300 kronor där. Så, inte så konstigt att vi landade på 1603,49 kronor. Sen har Simo köpt skit för säkert femhundra spänn, haha. Men vi handlade hem extra med torskfilé eftersom det var bra råvaror samt väldigt bra pris på. Köpte totalt 8 paket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *