I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Veckans matpriser + lista med recept

IMG_20190115_141126108

Ska be Simo att åka å handla senare. Det här är vad är av intresse för denna vecka. Coop och Pulsen är det som ser mest intressant ut till en början. Skillnaden mellan kycklingen och dess pris, är att på Pulsen är den färsk, medan den hos Coop är fryst.

Har i alla fall kommit på några olika maträtter jag kan göra utifrån denna köplista utifrån reklambladen.

Jag funderar kring att göra falukorven tillsammans med ananasskivor och då tillsammans med ris, gratinerad med riven ost och tillagad i ugn. Gärna färska grönsaker till vid sidan om. Denna variant var något jag kom på just nu, så helt nytt för min del.

DSC_6824

Vegetariska broccolibollar 😀

DSC_0358

Pulledpork (frysa in det mesta)

wpid-2014-08-12-19.55.321.png1

Mustig höstgryta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *