I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 1, 2019

budgetkollen

Den här veckan började bra ekonomiskt sett när det kommer till mat. Vi landade på 184,5 kronor. Jag har gjort mycket mat på rester och faktiskt inte mer än handlat hem behövligt. Nästa vecka kommer det inte bli likadant. Räknar dock inte med gravfikat i denna summa, eftersom det fanns andra pengar att ta av, så jag har inte tagit det från egen kassa eller konto om man säger så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *