I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hälsat på pappa och annat

IMG_20181207_191907 IMG_20181207_182956

Direkt efter jobbet och efter hämtning av barn, så åkte jag upp till pappa för att hälsa på. Han har bytt avdelning och har numera eget rum och även teve på rummet. Så skönt. Jag pratade en hel del med sjuksköterskan som har hand om honom, det kändes bra. Vi ska ha vårdplanering inom kort. Trots att pappa är väldigt dålig och inte alls i bra skick, så har han tagen kvar. Så vi skrattade åt en grej han sade.

Efter att ha varit hos pappa, passade jag på att hälsa på mitt förra jobb och mina gamla ungdomar. Det var kul. Efter det så åkte jag hem till min lillebror och honom skjutsade jag sedan iväg till en destination.

Först nu är jag hemma och ska fixa lite i köket. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons