I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 48

budgetkollen

Haha, alltså, det här måste vara en av de högsta under årets gång. Vi landade på 1 810,83 kronor. Alyssa fyllde år och Simo gick all in på engångsartiklar för typ 800 kronor, haha. Jag som i förra veckan skrev att jag skulle få ned priset denna vecka. Riktig käftsmäll, haha.

2 reaktioner på ”Budgetkollen vecka 48

    1. Haha, ja, jag blev så förvånad. Självklart blir det dyrare med kalas, men att han köpte så mycket i engångsartiklar fick jag en chock över, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons