I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Sämre bilder på bloggen

Senaste tiden har det inte alls varit så bra tagna bilder som jag har lagt ut på bloggen, tycker det själv och säkerligen ni också. Det är nämligen så att datorn har pajat, så jag kan inte lägga upp bilderna från systemkameran där :-( Köpte ju ändå ett nytt objektiv i somras, så det känns så himla trist. Jag har dock inte prioriterat att köpa en ny dator då jag har lagt undan pengar till husköp samt annat. Men ska se om jag kan köpa en ny dator denna måmad.

Ska dessutom serva bilen också och det kommer att gå på cirka 9000:-, om vi tar allt direkt. Annars blir det ungefär 5000 kronor. Men bilen känns som en högre grej att prioritera och jag känner inte för att skjuta upp sådant. Jag trodde bara det handlade om 5000 kronor nämligen, men Simo berättade idag att det uppgår till nio tusen riksdaler, eftersom de på verkstaden vill fixa med ytterligare en grej på bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons