I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Pappa är döende

Det har länge varit illa med pappa. Det började redan kort efter att mamma gick bort. Han åkte på cancer kort efter att mamma gick bort. En cancer som strålades bort, wuhuu för det. Vi var så glada allihopa. Men så kom nästa cancer. Och den klarar han sig inte ifrån. Nu var det så illa sist jag var där, att jag fick ringa på ambulans och han ligger inlagd och inväntar döden. Jag har varit på sjukhuset nästan alla dagar sedan han kom in där, alla utom en. Jag var med andra där senast idag.

Det smärtar att se honom så illa däran, men jag hoppas att han får somna in så att han slipper att lida mer.

Jag har valt att inte ta upp så mycket om pappa här på bloggen och tänker inte skriva så ingående om allt som har hänt heller.

4 reaktioner på ”Pappa är döende

  1. Åhhh vad ledsamt att höra. Cancer är en hemsk sjukdom. Förlorade både min mormor och morfar i det.
    Hoppas din pappa får frid snart och att han och din mamma möts i himlen tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons