I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Matlagning och matlådor

IMG_20181204_231623

Morgondagens matlådor för mig och Simo numerade fixade och klara. Dessutom gjorde jag två nya rätter så att det finns till barnen imorgon när jag jobbar kväll. Det finns lite kyckling kvar, men det är bara för tre portioner, men måste fixa med kokt ris och sallad till dessa. Såser från igår finns i kylen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons