I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Bokat lunch i Eiffeltornet och Louvren

DSC_0591

Jag förbokar det mesta redan nu så att det inte blir sådan klumpsumma när vi ska åka dit. Vi kommer åka precis före löning, haha.

Hur som så är Louvren bokat å klart, och likaså en exklusiv lunch i Eiffeltornet i picknickstil, med champagne och utsikt över Trocadéro.

Katakomberna går inte att boka nu, verkar bara vara för samma månad, så just nu går det bara att boka datum i december månad. Så jag vet inte när jag kan boka detta direkt, men förhoppningsvis blir det snart. Vi ska även boka en till restaurang för att äta sniglar, får se om det blir samma restaurang som sist eller en ny? Sedan står det mellan Versailles slott och Notre Dame. Förmodlingen blir det den förstnämnda. Marie Antoinette bodde ju där, baam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons