I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Fixat med lite mat…

IMG_20181106_221629

Förberett lite mat till familjen eftersom jag jobbar kvällar…

Hel kyckling med potatis och sås (sallad får de fixa själva).

På torsdag tänkte jag att vi ska äta nachos, så det har jag gjort på kycklingfärs som jag stekte ihop med egen tacokrydda, vitlök, grön paprika och majs samt sås direkt i pannan, egen såklart. Sen fixar jag lite eget i grönsaksväg, avokado plus ost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons