I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 44

budgetkollen

Höstlovsveckan, kostar mer med barn hemma och aktiviteter å allt annat som hör till. Dessutom ordnade jag med två olika fester på lördagen, ena för Joshua och hans vänner, andra för Joshua och Simo tillsammans senare på kvällen. Det kostar att ha fest som ni vet, men jag tycker ändå att jag kom undan rätt bra i pris, särskilt med tanke på tårtorna som kostade mig femhundra spänn. Vi bjöd på massor med mat och annat smått å gott, på båda festerna. Det var mat, tårta, kakor och så vidare, allt fanns mer eller mindre.

1 584,69 kronor hamnade vi på för denna vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons