I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lite väl mycket denna vecka

Ojojoj, den här veckan på jobbet går på högvarv verkligen, samtidigt som jag fixar här hemma inför kalaset. Det är höstlov och mycket har stått på agendan på jobbet, skitkul verkligen. Det är mycket att planera på jobbet annars, tänk då dessa veckor när det är lov och det ska maxas?! Så himla kul.

Dessutom fixar jag med två fester på lördag, ena är ju Joshuas kalas med hans kompisar å andra är för släkten och då för Joshua och Simo. Vi har nämligen inte firat Joshua med släkten förutom det lilla kalas vi hade för honom hör här hemma, när bara ena brorsan kom över. Vi brukar ha så att vi firar honom själva först, eftersom halva Sverige är på semester när han fyller år, och sedan ett kalas vardera för vänner och släkt. Varför det blivit så sent, är dels för att så många är bortresta när han fyller år, men också för att jag kände att jag behövde minst 2 veckor för att komma in i nya jobbet (började ju 13/8). Så skulle faktiskt ha det däromkring, men det tog typ 3 veckor att komma in i det nya, å sen har jag haft fullt upp med annat plus att Joshua ville ha Halloweenfest med sina vänner också, så slog ihop det nu.

Sedan fyller Simo år i nästa vecka, så passar på att fira dem tillsammans denna helg. Simo ville först ha en separat fest nästa helg, men det sa jag faktiskt nej till. Ska fan sova hela nästa helg, haha.

Medger att jag är väldigt trött. Påminn mig om att ha en sån här fest igen när det inte sammanfaller med en mer än vanligt hektisk jobbvecka, haha. Min typ enda lediga tid denna vecka har varit tisdag och idag, torsdag. Klart jag handlar och fixar hela kvällen lång då också, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons