I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Möte med skola, Soc och BUP

IMG_20181019_091737

Imorse hade vi möte med skola och socialtjänst, jag hade med mig en handläggare därifrån som stöd då jag inte känner att skolan gör sitt när det gäller Joshua och det kändes väldigt bra. Jag hoppas så av hela mitt hjärta att skolan ger det stöd Joshua är i behov av. Vi föräldrar känner inte att skolan ger det till Joshua nämligen även om det låter så på skolan, så säger Joshua annat när han kommer hem om dagarna.

Strax ska vi på kontroll hos BUP, där Joshua ska få ta blodtryck för att se hur hans kropp arbetar med den nya medicinen som han har. Han har nämligen haft svårt att somna om kvällarna, så BUP föreslog en annan medicin som går ur kroppen snabbare mot den han hade innan. Så vi ska diskutera den delen idag. Ska även ta upp annat med BUP gällande stöd för Joshua i skolan.

Senare ska jag ringa Habiliteringscenter och få till en ny tid med dem. De har avbokat så många möten nu och ändrat om och varit väldigt dåliga på att höra av sig, så ska ta upp detta med dem. Den hjälp och det stöd han kan få av dem är nämligen så ovärdeliga så det ska han ha.

Jag ska även se över andra instanser jag kan ta hjälp av.

Det är mycket när man har barn med diagnoser, men jag känner som så att Joshua har kommit till rätt familj och att vi verkligen för vårt yttersta för att han ska klara sig genom livet. Det är mycket att tänka på hela tiden, och så får det vara.

 Keep going!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *