I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hoppas att ni har en fin fredag ❤️

Snapchat-469881479

Hej allesammans, hoppas att ni har det bra?! Själv tar jag ett bad efter denna jobbvecka, kom precis hem faktiskt. Är så himla trött och fötterna värker, så det är riktigt skönt med ett bad. Det var full rulle på jobbet idag, så har inte suttit alls på hela dagen, haha. Det är så det ska vara.

IMG_20181012_211347_457

Bjuder på en bild från kvällspasset där vi idag bland annat gjorde egen pizza och pizzasallad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons