I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Förtjäna sin speltid

IMG_20181012_111821

Vad tror ni om det här? Jag tycker pojkarna hellre vill spela dator än göra något annat å vill inte att de ska spela alls helst, finns så mycket annat man kan göra liksom.

Angående mer speltid att laga mat än att komma i tid till skolan, är för att det är mer tidskrävande att laga mat. Sedan tycker jag att laga mat hemma är en bra lärdom inför vuxenlivet (vilket såklart skolan också är, men ni förstår nog poängen) :-)

Kom gärna med förslag. Jag har inte satt detta i verket än, utan ska även diskutera detta med Simo och sönerna, och kan komma att inte köra detta alls eller kanske ändra, byta eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons