I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Haha, slår in julklappar…

IMG_20181011_222836

Orkar inte med mig själv ibland… Sitter seriöst å slår in julklappar i skrivande stund. Lika bra att jag fixar med dessa nu när jag kommer ihåg vilka jag köpte vad till, haha. Så att jag inte sitter om två månader och gissar liksom. Beställde ju detta i söndags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons