I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Falafel till la familia

IMG_20181010_191702_441 IMG_20181010_200804_170

Häromdagen förberedde jag falafel som serverades i bröd tillsammans med grönsaker och såser. Jag har bara smakat en liten falafel, men familjen åt detta till middag igår. Majskorn och lök syns dock inte på bild, eftersom Simo la upp det när de redan börjat äta. Men man kan tänka sig lite som tacos liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons