I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: Bönsalsasallad

IMG_20180924_112849

Supergod sallad att ha som tillbehör till maten. Joshua älskade denna, så det blir en favorit i repris.

Ingredienser som tillbehör för 4 portioner:

1 paket bönmix
1 liten burk majs
0,5 liten gurka
ca 150 gram körsbärstomater
10 cm purjolök
1 msk olivolja
0,5 tsk vitvinsvinäger
Salladskrydda
Salt

Gör såhär:

Häll bönmix och majskorn i en ris-sil och skölj av väl från spadet, häll i en skål. Skölj grönsakerna och börja tärna gurkan smått, dela körsbärstomaterna på mitten. Dela purjolöken avlång på mitten och skölj väl, låt strimla. Lägg lök och grönt i skålen, blanda om tillsammans med olja, vinäger, och smaka av med salladskrydda och salt.

Servera genast.

Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *