I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Matpriserna kan öka till årsskiftet

IMG_20180715_161632

Bilden är från i somras när vi var på badstället Bottnen i Kungsör.

På ekonominyheterna ikväll på tv4, berättade man om att årets dåliga skörd på grund av den extrema hettan kan komma att öka priserna på mat till årsskiftet.

Se klippet här.

Berätta gärna i en kommentar vad du tycker om det hela och andra tankar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *