I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kort tävling: var först att prova matiga nyheter från No Fairytales

Screenshot_20181009-101826__01

I samarbete med Smakbox tävlar jag ut en box från No Fairytales med deras goda grönsakstortillas, purfärska på den svenska marknaden! Tävlingen avslutas nu på torsdag kväll och blir kontaktad av mig.

Viktig info för att vara med i tävlingen:

1. Bor i någon av följande städer:
Storstockholm, Uppsala, Göteborg (Kungälv, Alingsås), Malmö (Lomma), Lund eller Helsingborg. Dessa städer kan få hemleverans.

2. Är hemma torsdagen den 25 oktober mellan klockan 17-22 (Är mottagaren inte hemma den tid som boxen levereras, ställs boxen utanför dörren).

Tävlingsregler:

3 reaktioner på ”Kort tävling: var först att prova matiga nyheter från No Fairytales

  1. Jag har precis fyllt år, så det skulle ju passa fint att bjuda gästerna som kommer på mitt kalas på en färgglad tacotårta. 🌯🎂🎉 Jag bor i Stockholm.

  2. Hej!
    Jag skulle vilja vinna för jag vill prova på nya maträtter! Det blir alltid samma. Och om det är mer grönsaker så är det ju jättebra för hela familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons