I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Veckans priser…

IMG_20180925_125316

Jag gick igenom veckans priser igår, skrev upp sådant jag tyckte var bra och så strök jag det som vi redan hade hemma eller inte behövde. Så det med ”x” framför, är det som hittills är köpt hem (förutom stekpannan från Jamie Oliver, för den fanns inte inne).

Som ni ser så planerar jag lite gottis till familjen inför helgen. Jag har redan dippulver (favoriten) och gräddfil hemma. Bättre att planera istället för att köpa random. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *