I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Snart vankas det Halloween!!!

1537361734120

Som ni vet så har vår familj anammat Halloween som bara den, haha. Jag har redan väldigt mycket pynt och prylar, men det kan aldrig bli för mycket av det goda. 😉 väVi pysslar, har fest för barnen och deras vänner. Jag brukar liksom köra all in – och jag blir bara bättre år för år, eftersom jag vill överträffa mig själv typ. Men tycker det är så jävla kul rent ut sagt. Och så gillar jag att planera, så det gör jag

1537361253462

Jag är ute efter dekorationer och har bland annat hittat dessa. Händerna hade jag förra året, så jäkla snyggt, så det blir en favorit i repris. Men tror inte att jag har smyckat badrummet förr, så det ska jag göra i år. Bilderna är lånade från CoolStuff Halloweeendekoration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons