I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 36

budgetkollen

519,38 kronor hamnade vi på denna vecka. Wuhuu, lite mer min stil. Och då köpte vi även entrecote. Riktigt stolt för denna vecka faktiskt. Har lagat mat hela veckan å ätit så gott å ändå hamnat på så pass låg summa. Rensat kyl å frys med andra ord, även om entrecote var färskköpt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons