I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lagade lite mat på rester

IMG_20180913_205352 IMG_20180913_205820

Hade lite, väldigt lite rester haha, som jag gjorde två rätter utav. Simo gjorde entrecote häromdagen som det blev lite över på, så fixade jag en nudelwok (glasnudlar) på det med färska grönsaker, lök och kokosmjölk.

Den andra rätten, i mitten, var på kycklingben som jag fixade en ganska stark marinad på, med tomat som bas. Där fanns det bara ett kycklingben kvar på, med massor av marinadsås och en del kokt ris, så den fixade jag med kokosmjölk, lök och ”sommargrönsaker” (morot, ärter och blomkål) och lät koka upp å småputtra på eftervärme i några minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons