I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Ändrade planer för helgen

Tanken var att åka till landet idag, men det blir dessvärre inte av. Varken Joshua eller Zacharias vill, dessutom ska det regna där under helgen, så kommer ju bara att sitta inne i sådana fall (och mysa, ingen i familjen köpte det förslaget). Så vi blir hemma under helgen. Får hitta på något annat då, vad vet jag inte. Får väl rensa hela helgen? I och för sig har ju loppisen öppet imorgon, så då kan jag skänka allt som ska dit, då. Har rensat undan en hel del. Joshuas  och Alyssas kläder är helt rensade nu. Har lagt ut en del annonser på sådant jag tycker är värt att sälja, dvs tjäna en slant på. Annat kommer att skänkas till loppisen och till en av Simos syskonbarn (svart kavaj och skjortor). Perfekt det där när ena växer ur, så finns det kläder direkt till en annan :-)

Jag måste fixa med några fakturor som inte har gått in, märkligt med tanke på att jag ordnade med det redan i början juli. Men sen har jag några till att fixa.

Just ja, min bror och dotter kommer över till oss idag, det blir roligt för småtjejerna att få leka med varann. Som att de inte gör det hela dagarna, de två som går på samma avdelning på förskolan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons