I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hej, är du fattig? Vill du ha lite swish?

Den här frågan fick jag spontant bara sådär via Facebook, häromdagen. Ett konto skapat samma dag dvs lika med troll.

”Hej, är du fattig? Har sett dina blogginlägg och följt dig ett tag, särskilt dessa budgetinlägg du lägger upp. Behöver du pengar, kan swisha lite. Du behöver inte svara om du inte vill.”

Ska vi gå den här vändan igen? Kan punkta upp mina svar bara för att:

 • det är en hobby att skriva ned priser på maten jag handlar
 • det är också en hobby att pressa priser (blivit kontaktad av flera, både affärer, företag och privatpersoner)
 • jag hade en fattig uppväxt, vilket har resulterat i att jag förmodligen tänker annorlunda och ser efter priser
 • nej, jag är inte fattig
 • min uppväxt har präglat mig på både gott och ont, mest gott faktiskt, lärde mig ett och annat
 • att spara in på pengar genom att tänka smart, genererar bara i mer pengar till mina barn, ex resor
 • jag kan köpa det mesta jag vill, utan att behöva ta på avbetalning (aldrig avbetalning)
 • mina barn går på träning
 • vi reser en del
 • när vi reser, snålar jag absolut inte
 • jag sparar undan pengar
 • jag sparar till hus
 • jag har buffert på banken ifall något outförsigbart sker, såsom något med bilen eller liknande
 • det viktigaste: jag vill och kan ge mina barn det jag inte fick som barn

1533813427090

Bjussar på bilder från en spontan resa, veckan innan jag började mitt nya jobb. Det bestämdes bara dagarna innan, en stund efter löning. Cashade den rakt av (eller hotellet betalade jag på plats iofs). Precis som med alla andra större resor vi har gjort. Skulle aldrig falla mig in att ta på faktura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons