I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 35

budgetkollen

Den här veckan är jag brutalt mer nöjd med än föregående veckor faktiskt. Det har ändå handlats en del extra såsom glass, halstabletter och annat på grund utav sjukdom (Simo åkte på en fet halsfluss som han flera dagar veckan efter fick vara hemma för, då han trodde att det var förkylning först som skulle läka ut av sig själv, men som han sedan fick söka vård för).

IMG_20180902_190806

Jag lagade även denna vecka mycket mat inför kommande vecka som ni ser, detta gjordes på söndagen.

Totalt landade vi på 734,94 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons