I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Ny säng till Alyssa

739f2b88-7f20-45a4-906e-f3d809c2fdad

När vi flyttar, ska vi köpa den här sängen till Alyssa. Hon är så frälst i vår säng som är av liknande modell, och så vill hon ha en rosa, såklart. Simo råkade se denna i ett reklamblad för någon vecka sedan, perfa ju.

2 reaktioner på ”Ny säng till Alyssa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons