I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hallå mina fina

Hej på er, hoppas att allt är bra med er?! Jag är hemma hos några släktingar, jag och Joshua. Vi var på kalas igår, jätte trevlig fest för en av Simos kusiner. Sedan följde vi med några andra släktingar hem, spelade kort och spel.

Har för övrigt haft en bra vecka. Det går bra på jobbet och jag kommer in mer å mer. Barnen mår bra och vi fixar å donar hemma.

IMG_20180819_152200

Är än inte hemma, utan är kvar hos släktingarna. Vi ska dra runt 15-tiden tänkte vi. Så då ska jag laga mat. Köpte hem i fredags, efter jobbet. Hel kyckling, kycklingben och så har jag vegetariskt i frysen. Kommer göra den där koreanska köttfärssåsen igen, snälla ni måste prova den!!!

IMG_20180901_164713_117

Den här köpte jag till mig själv nu i veckan. Tycker att jag är värd det så som jag står i och håller igång med alla trådar. Det är dock gult guld, men det fanns inte på bild på hemsidan. Det är en ny vigselring till mih, då min tyvärr, av någon jag känner väl, stal den på inflyttningsfesten vi hade i september för 10 år sedan. Så patetiskt faktiskt. Bjöd på allt å så mycket mat. Så har man mage att stjäla min vigselring som låg i badrumsskåpet, intill min förlovningsring som för övrigt kostade tre gånger mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *