I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Frostiga Alyssa

IMG_20180829_083807

Idag lämnade jag en glad tjej till förskolan. Hon var så glad imorse när hon vaknade. Vi hjälptes åt att välja kläder – och det blev Frost för hela slanten, även ryggsäcken. Tröjan under är dock inte Frost, men det gör inget. Alyssa var så glad ändå.

Hoppas att ni har haft en bra onsdagsmorgon?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *