I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fixat lite här hemma denna morgon

IMG_20180829_104014 IMG_20180829_104110

Går man upp tidigt, hinner man en del. Kommer dock att vara så trött ikväll då jag jobbar sent eftersom jag valde att göra såhär denna morgon. Fixade med två olika maträtter och så har jag tvättat tre maskiner smutstvätt, varav två är upphängda och ena tumlar. Sedan har jag ställt in det rena från diskmaskinen och sedan ställt in smutsigt där.

Det hade inte funnits tillräckligt med mat om jag inte hade fixat detta dessa maträtter, men nu så. Jag hade ungefär två matlådor kvar i kylen.

Det där storkoket i söndags hade varit behövligt, haha. Men allt går att lösa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *