I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Åker kommunalt

IMG_20180817_083655_799

Hej på er, hoppas att allt är bra?! Just nu är jag på väg till jobbet. Numera åker jag kommunalt, inte med bil som annars. Är inte så van vid det, men det är smidigt då bussen till arbetsplatsen endast tar 15-20 minuter samt att det inte finns några parkeringsplatser däromkring. Och så är det bra för miljön också. Jag kommer även att cykla, men har ingen cykel för närvarande. Att cykla dit tar cirka 26 minuter så det vore perfekt att starta morgonen med.

Hur tar ni er till arbete och skola?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons