I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 31, 2018

budgetkollen

För att vara i slutet av juli och början av augusti, så är jag väldigt nöjd med denna vecka faktiskt, trots att vi handlade hel del ”onödigt”. Vi har haft en del myskvällar med chips och dipp, druvor med kex, ost och marmelad…och så vidare. Joshua fyllde ju år den 2 augusti, så det firade vi m e tårta och mys också. En hel del gottis den veckan med andra ord. Vi landade på 835,17 kronor.

DSC_8166

Joshuas tårta kostade cirka 100 kronor. Jag köpte ju blåbär och jordgubbar hos torghandlaren för 50 kronor, men använde inte alla blåbär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons