I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Provar på något helt nytt i matväg!

IMG_20180814_222547_805

Nu provar jag på något helt för mig nytt i matväg. Har aldrig sett det här utan kör bara på. Jag kokade ris som jag inte tyckte blev så bra (det är ett ris som aldrig blivit bra trots att jag sköljer det och gör efter anvisningarna på förpackningen). Så jag kör det med lite vatten som var kvar i riset tillsammans med lite olja samt kycklingspad från ugnsbakat av kycklinglåren samt ärter, färska skivade plommontomater och riven ost. Kommer även toppa med färsk persilja.

Jag tror att det blir awesome!

IMG_20180814_224430

Det blev bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons