I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Några bilder från Skara sommarland

1533813427090

Här kommer några bilder från dagens äventyr på Skara sommarland. Det är jag, Joshua och Zacharias som är här tillsammans.

Vi kom hit igår runt lunch efter att ha bilat ned i cirka 5 timmars tid, då vi gjorde två stopp på vägen.

Vi har det trevligt här tillsammans, egentid deluxe.

Fler bilder kommer senare. Nu ska vi bada!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons