I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

God morgon mina sköna

IMG_20180809_085501

Här är vi vakna och äter av en jättefin frukost på hotellet. Vi har en lång dag framför oss så gör kommer vi inte att snåla in på frukosten, utan äta ordentligt så att det gick klarar oss i några timmar. Vi ska nämligen till Skara sommarland, dag två. Ni ska få se bilder från igår när vi var där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons