I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Ariel-klänning till Alyssa

IMG_20180806_192833

När vi var på landet senast så tittade vi på Lilla sjöjungfrun. Alyssa har alltid gillat Ariel och önskade sig en maskeraddräkt med Ariel. Så nu förra veckan när jag beställde underkläder till barnen, så hittade jag denna klänning för endast 99 kronor istället för ordinarie pris på 249:-.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons