I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lunch: pulled pork med tillbehör i taco-båtar

Som ni vet, så gjorde jag pulled pork igår kväll. Den blev jättegod, om än lite stark, haha. Missade att ena kryddan redan innehöll chili och jag hade även i färsk chili i min pulled pork, men det var så gott ändå och barnen verkade inte ha några större problem att äta det faktiskt. Men jag tror att yoghurten gjorde sitt också. Jag smakade av pulled pork:en två timmar innan den blev klar och förstod då min miss och drog därför i mer tomatkross och andra kryddor för att få bort en del av det starka. Till viss del fick jag bort det, men det var fortfarande väldigt starkt. Men så gott det blev!

Recept pulled pork utan bbq-sås

DSC_8139

DSC_8143

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *