I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Blivit skimmad… (kontokortsbedrägeri)

IMG_20180725_012423_342

Alltså urk… Det här blev ett så himla onödigt projekt för min del. Det är alltså pengar som har blivit olovligt dragna från mitt konto. Det är fem olika instanser som det har dragits via. Upptäckte detta igår, eller först var det så att jag undrade varför jag bara hade 5 spänn kvar på kontot. Sen när jag hade överfört pengar från sparkonto (skulle handla hem mat nämligen), så kollade jag upp det på kvällen efter att allt här hemma var städat å så. Jag har liksom inte ens iPhone å det är ingen av oss i familjen som har det. Det handlar om strax över 2600 kronor.

Så inatt ringde jag spärrservice å spärrade kontokortet och beställde ett nytt kort. Idag har jag polisanmält det hela å då vartenda öre som har dragits. Måste även ringa banlen, men det var 48 minuter väntetid, så får fixa det när jag har bättre mottagning. Orkar seriöst inte sitta närmare en timma med dålig mottagning å lågt batteri – och så bryts det när man närmar sig, haha.

Näe, det här var verkligen onödigt å tog sådan energi från mig. Har sovit dåligt på grund av irritation, sovit snett dessutom å så fixa med allt det här.

Har ni blivit skimmade någon gång?

2 reaktioner på ”Blivit skimmad… (kontokortsbedrägeri)

  1. Jag har råkat ut för det där! Och det var via paypal!

    Helt plötsligt hade det dragits totalt 11000 kr under natten i 11 olika överföringar till en del asiater (asiatiska namn). Som tur var hade jag kopplat mitt paypal-konto att skicka mejl varje gång en betalning/överföring gjordes så upptäckte det på morgonen och kunde anmäla det direkt, kunde dessutom stoppa en pågående överföring!
    De på paypal gav tillbaka allt så det var skönt men jag avslutade mitt paypal-konto direkt.

    Jag ser till att inte handla på sidor som ser konstiga ut/osäkra betalningsmetoder och använder faktura när jag kan.

    Inte kul när det där händer, hoppas det löser sig snabbt för din del!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons