I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Svensk husmanskost till middag

DSC_8134

Det här smarriga åt vi till middag ikväll. Det är marinerade grillben som jag har låtit köras i ugn på 200 grader. De kan liknas vid ribs tycker jag. Jag marinerade dessa med ljus sirap (hade ingen honung), grillkrydda, vitvinsvinäger, kornig senap, ketchup. De blev riktigt goda! Sedan gjorde jag även löksås. Och så serverade jag hemmagjord krämig potatissallad och vanlig grönsallad meden dressing på olja, salladskrydda och vitvinsvinäger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons