I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Billig högrevsfärs!

IMG_20180717_004411_034

Igår efter badet, svängde jag förbi Synsam för att fixa med mina glasögon där en skruv lyckats lirka sig loss. De fixade det på momangen så det var skönt. Efter besöket såg jag att Hemköp mittemot hade okej pris på färska hamburgare, så gick in där för att checka läget lite snabbt utan att ha kollat reklambladet. Köpte hem lite grönt och så gick jag förbi kötthyllan och såg att där fanns svensk färsk högrevsfärs för endast 49,90:- per kilo. Så jag köpte med mig 3 kilo hem.

Var tror ni att det resulterade i? 😉

– Jag fixade med tre olika maträtter, dock bara på 2 kilo av högrevsfärsen. Det blev köttbullar av 1 kg och sen en lasagne samt cannelloni på spenat och ricotta.

Senare idag ska jag ordna med hamburgare som jag ska frysa in och ta med till landet nästa gång vi ska dit. Lite tråkigt att grilla från fryst, men det blir nog bra ändå. Hinner inte äta denna färsk eftersom vi ska iväg på annat under veckan – och färsen går ut på fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *