I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Rekat av blåbärsskogen

IMG_20180713_172716 IMG_20180713_173807

Den här hettan som har varit har tyvärr satt sina spår i blåbärsskogen :-(  Det är inte alls många och de smakar inte lika bra som de annars gör. De smakar fortfarande bättre än de jag ibland kan köpa i butik eller plockar i annat område.

Vi kom inte iväg som vi skulle, för det började regna. Och när vi var i skogen så märkte vi att det blev så kvavt. Men imorgon bitti drar vi ut för att plocka på oss så det räcker till en paj i alla fall.

Har ni plockat några blåbär i år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons