Som ni vet, så älskar jag att laga mat!! Jag är ett stort fan av italiensk mat, och även sydamerikansk sådan, som ni kan se bland mina underkategorier under mat- och bak. Nu till en av mina absoluta favoriter från spansk och sydamerikansk mat, paella. Det var ett tag sedan jag tillagade paella, men det är ju så jäkla gott! Dock har jag ju inte skaldjur i, på grund av Simo, som tyvärr är allergiker gentemot skaldjur, utan kör på med ärtor och paprika bland annat som ni kan se på bilden. I just denna hade jag även i kycklingfilé. Berätta gärna vad bi har i er paella när ni tillagar det.
Paella är ju så himla gott, men jag tycker inte att jag får till det riktigt med de stekpannor jag har här hemma. Önskar gärna förslag på ny panna av er läsare? Helst en sådan jag kan kombinera å göra både paella men även annat i. Inte sån som den där stekpannan jag har som är avsedd för enbart pannkakor, jag steker ju även på annat i denna, haha. Men som ni vet, så är jag väldigt kräsen när det gäller matverktyg, jag köper ju bara kvalitet, har flera stekpannor i gjutjärn, bra märken och så vidare.
– Är det någon av er som har något bra tips? För just paellapannor har jag ingen bra koll på. Har googlat en del och hittade paellapannor gasol (länkade till hemsidan), vad tror ni om det?
Som tidigare nämnt, så har jag inte så bra koll på vilka som är bra och vilka som är dåliga, så skulle verkligen önska bra tips från er läsare. Vad ska man tänka på, vad är viktigast med en paellapanna att tänka på? Berätta gärna i en kommentar, så har jag lite att gå på i alla gall, det skulle uppskattas enormt.