I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

En bra paella-panna, tack?

da8696ca94646b2ed62abe39e9a5b33f

Som ni vet, så älskar jag att laga mat!! Jag är ett stort fan av italiensk mat, och även sydamerikansk sådan, som ni kan se bland mina underkategorier under mat- och bak. Nu till en av mina absoluta favoriter från spansk och sydamerikansk mat, paella. Det var ett tag sedan jag tillagade paella, men det är ju så jäkla gott! Dock har jag ju inte skaldjur i, på grund av Simo, som tyvärr är allergiker gentemot skaldjur, utan kör på med ärtor och paprika bland annat som ni kan se på bilden. I just denna hade jag även i kycklingfilé. Berätta gärna vad bi har i er paella när ni tillagar det.

Paella är ju så himla gott, men jag tycker inte att jag får till det riktigt med de stekpannor jag har här hemma. Önskar gärna förslag på ny panna av er läsare? Helst en sådan jag kan kombinera å göra både paella men även annat i. Inte sån som den där stekpannan jag har som är avsedd för enbart pannkakor, jag steker ju även på annat i denna, haha. Men som ni vet, så är jag väldigt kräsen när det gäller matverktyg, jag köper ju bara kvalitet, har flera stekpannor i gjutjärn, bra märken och så vidare.

– Är det någon av er som har något bra tips? För just paellapannor har jag ingen bra koll på. Har googlat en del och hittade paellapannor gasol (länkade till hemsidan), vad tror ni om det?

Som tidigare nämnt, så har jag inte så bra koll på vilka som är bra och vilka som är dåliga, så skulle verkligen önska bra tips från er läsare. Vad ska man tänka på, vad är viktigast med en paellapanna att tänka på? Berätta gärna i en kommentar, så har jag lite att gå på i alla gall, det skulle uppskattas enormt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons