I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Badat med familjen

IMG_20180713_183106 IMG_20180713_183038

Eftersom det var så kvavt i skogen tidigare, bestämde vi oss för att dra iväg till en badstrand. Det var så himla skönt i vattnet! Den här sommaren har det verkligen varit på topp att bada. Synd om bär och svamp däremot. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons