I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Veckans inhandling av mat…

PULSEN
3 smoothie 10 kr
äkta majonnäs 5:-
vispgrädde 5 dl 15:-
tomatkross 5:-/st
romansallat 5:-/st
jumboananas 15:-
makrill 3-p, 20:-
linschips 15:-
estrella chips 15:-
16-p majskolvar 29,95:-/st

COOP
stek och grillbit 29,90:-/kg
hamburgerbröd 4-p, 17,90:-/st
3-p paprikamix, 15:-
färska spareribs, 39,90:-/kg
tomater 15:-/kg
ekologiska bananer 16,90:-/kg
zucchini 2 st för 15:-
hel kyckling 34,95:-/kg

ICA SUPERMARKET
Hamburgerost 20:-/st
frysta rödspättafiléer 400 gram, 35:-/st

Behöver även:
mjölk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons