I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Planerar veckans mat

Nu är jag igång igen, efter resan. Behöver planera veckans mat som ska inhandlas ikväll. Än så länge ser det ut att bli ribs å lammapela bland annat. Fått en fnurra på att grilla hel kyckling så det ska jag nog också köpa.

Vad ska ni äta för mat under veckan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons