I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

12 maskiner tvätt hittills denna vecka

IMG_20180628_215231

Den tolfte maskinen med tvätt är den som rullar nu. Det är fan mycket med tvätt mån-tors, haha. Och än är jag inte klar. Nu är det ju en del av tvätten som tillkommit efter stugan på landet, men ändå. Vi har verkligen sjukt mycket tvätt. Ska ta mig friheten att inte tvätta förrän på söndag. Gardinerna längst upp till vänster räknar jag inte som en maskin, så det utgår, haha.

Hur många maskiner kör ni per vecka i ett hushåll – och hur många är ni?

2 reaktioner på ”12 maskiner tvätt hittills denna vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *