I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 24

budgetkollen

Den här veckan har varit en bra vecka gällande ekonomin och inhandling av mat, trots att jag inte har handlat alls på Pulsen. Egentligen skulle vi ligga på 665,82 kronor, men eftersom Simo var och handlade inför söndagens bröllopsmiddag och tillbehör och så vidare, så slutade summan på 956,91 kronor. Och det beror helt enkelt på att vi inte riktigt planerade vår middag för söndagen – men det gör ingenting. Vi har ätit hemma varje dag den här veckan och haft matlådor, så jag är nöjd. Vi firar ju bara bröllopsdag en dag per år, då får det kosta lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons