I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Somrig snacks-pizza på ett annorlunda sätt

Jag provade ett nytt snacks här hemma ikväll, nämligen en somrig så kallad pizza. Det är så enkelt att göra och med få ingredienser! Skriver gärna recept om någon vill ha.

DSC_7970 DSC_7984 DSC_8009 DSC_8019 DSC_8033 DSC_8042 DSC_8049 DSC_8053 DSC_8055

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons