I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Köpt ny mobil

Den här mobilen har jag shoppat hem idag och förhoppningsvis får jag hem den redan den här veckan. Det är en Oneplus 6. Jag har även köpt skyddsglas och mobilplånbok.

Min mobil har varit smashad ett bra tag, men fungerat. Tänkte köpa ny mobil senare i sommar, men så ballade den ur inatt när den äntligen genomgick sin uppdatering. Hela luren är knas och det stör mig enormt. Så då var det bara att köpa en ny mobil istället. Haha, tredje köpet på tre år nu…alla tre tillfällen i mitten av juni…

2 reaktioner på ”Köpt ny mobil

 1. Med tanke på hur ofta du får köpa en ny mobil så kanske du skulle satsa på en Iphone nästa gång.
  Både jag och Lucas köpte ny mobil i förra veckan. Jag valde en Iphone SE och Lucas fick en Iphone 8. Mycket nöjd kille här hemma nu 😉
  Vi bytte från våra Iphone 4S som vi båda hade haft i 3½-4 år!!! Det kallar jag kvalité!
  Jag använder den inte lika mycket som Lucas som spelar en hel del. Så jag skulle rekommendera dig att satsa på Iphone i framtiden. Har haft både Samsung och Sony Experia innan men Iphone är klart bäst!

  1. Är bara så klumpig å tappar lätt. Sen hann jag inte sätta på skyddsglas å plånbok innan eftersom jag inte hunnit köpt det. Mobil, skydd och plånbok kom hem idag så jag ska fixa med nya mobilen imorgon! Blev för mycket med spralliga barn ikväll annars hade jag fixat den då.

   Men tackar för tipsen! Kollade runt på en del telefoner nu i måndags, så hittade den här nu som jag valde. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons